Očitno se je končala najbolj vroča zvezdniška ljubezen zadnjih let

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Namignila je, da ji je bil nezvest.
Oglej si celoten članek

Je najbolj strastne hollywoodske ljubezni konec? Megan Fox je z Instagrama odstranila vse skupne fotografije z raperjem Machine Gun Kellyjem in objavila nove vroče fotografije, na eni izmed njih pa posodo s sežganim pismom. Vse skupaj je pospremila z besedilom skladbe Pray You Catch Me, v kateri Beyonce govori o nezvestobi svojega soproga, ki jo je "vohala že od daleč". Danes pa je tudi izbrisan celoten igralkin profil na Instagramu.

Le nekaj ur pred tem sta bila Megan in MGK skupaj opažena na zabavi pred Super bowlom, oboževalci pa so v šoku. Pravijo, da ni več upanja za človeštvo, če se nezvestoba lahko zgodi celo takšni seks bombi kot je Megan Fox. Medtem pa tuji mediji že poročajo, katera je premamila raperja. Šlo naj bi za atraktivno kitaristko Sophie Lloyd, ki je tudi članica njegove spremljevalne zasedbe. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.