Očividci: Kate sama v trgovini, tako se je obnašala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Družina Cambridge bo šolske počitnice očitno preživela na podeželju, kjer imata Will in Kate posestvo Anmer Hall.
Oglej si celoten članek

Vojvodinjo so opazili v trgovini, kako je s Charlotte in Georgeem kupovala kostume za noč čarovnic. "Lepo je bilo videti, kako je Kate kot čisto običajna mama nakupovala z otroki in da živi normalno življenje. Je zelo preprosta oseba,“ je povedala očividka.

Vest o Katinem nakupovanju se je razširila tudi po družbenih omrežjih. Na Instagramu je nekdo zapisal: "Kate je popolna predstavnica krone, ko opravlja svoje dolžnosti, zasebno pa se z njo lahko vsak poistoveti.“

Kot so še povedali tamkajšnji prebivalci, Williama in Kate z otroki večkrat vidijo na dolgih sprehodih po gozdovih ali na plaži. "Par je poskrbel, da imajo njuni otroci čim bolj običajno otroštvo,“ je njihovo življenje pokomentiral strokovnjak za kraljeve glave Phil Dampier.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.