Od 24-letnega zvezdnika se je poslovilo več sto ljudi

Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez Foto: Profimedia jose fernandez
Na spominski slovesnosti so se poslovili od 24-letnega igralca baseballa Joseja Fernandeza.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Maria Arias Priljubljenemu športniku se je poklonilo več sto ljudi. Pred cerkvijo so čakali celo popoldne, da bi se lahko dotaknili zvezdnikove krste. Prišli so tudi njegovi soigralci iz moštva Miami Marlins, ki so korakali od mrliškem vozu, opazili pa so tudi Fernandezovo nosečo dekle, ki se je od objave vesti o tragični nesreči svojega fanta skrivalo pred javnostjo.

Ko so njegovo krsto pripeljali pred cerkev, je eden od Fernandezovih sorodnikov nanjo vrgel njegov dres s številko 16, navzoči pa so vzklikali: "Jose, Jose."

Zvezdnika, ki je umrl v nesreči s čolnom, bodo pokopali danes.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:18 29. September 2016.

    Pod sliko bi lahko napisali "Josejevo dekle Maria" in ne punca

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.