Ob dekolteju in nogah Ane Tavčar so se gledalci težko zbrali

Foto: Instagram
Foto: Instagram
S to obleko je voditeljica zadela v polno …
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Ana Tavčar, ki že vrsto let na TV Slovenija vodi oddajo Dobro jutro, rada poskrbi za dvig temperature že navsezgodaj zjutraj. Oziroma njena stilistka Alenka Birk, ki za voditeljico pogosto izbere obleke, ki lepo poudarijo Anine ženske čare.

Ob modri obleki z globokim dekoltejem, ki jo je voditeljica nosila v četrtkovi oddaji in razkrila tudi lepe noge, pa gledalci niso skoparili s komplimenti. Na Instagramu je bila deležna številnih občudovanj in brez dvoma je Ana ena izmed naših najbolj karizmatičnih voditeljic, ki dobro ve, kako okusno izpostaviti tudi svoje ženske čare. Glede na to, da vedno izbere zanimive teme in goste, pa doktorica jezikoslovja ni le paša za oči, temveč tudi balzam za ušesa in možgane. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 11:24 12. Julij 2021.

    Tavčarjeva odlično vodi oddajo, njen glas, interpretacija, pogovori z intervjuvanvci so na najvišji ravni. Ni osladnosti, enostavno gledljivo, pritegne! Njena …

  • 15:39 11. Julij 2021.

    kaj pa je s tem goljufom Slovencev ? Al so že zaprl to svinjo ? dani šafla qurbe

  • 15:37 11. Julij 2021.

    a še ni v penzjonu plastićna miš ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.