Od Josipe Lisac z ljubeznijo

Foto: Žurnal24 2. decembra leta 2009 je album Živim po svome predstavila tudi pri nas, in sicer
Z ljubeznijo, svojimi neminljivimi slavnimi skladbami in albumom Živim po svome vas bo nocoj ob 20. uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma zasula Josipa Lisac.
Oglej si celoten članek

Poseben glas, izjemna interpretacija, strastna predanost glasbi ter prepoznaven in slogovno domišljen videz uvrščajo Josipo v izbrano družbo največjih in resnično pravih div današnje glasbene scene.

Bleščeča zvezda stalnica je svoj neponovljivi slog začela oblikovati v šestdesetih letih z rock skupinama O'Hara in Zlatni akordi, odločilno pa je nanj vplivalo poznanstvo in partnerstvo s pevcem in skladateljem Karlom Metikošo. Njun prvi album Dnevnik jedne ljubavi velja za kulten izdelek, enega od glasbenih vrhuncev nekdanje Jugoslavije, a sledili so še mnogi odlični projekti – zadnji, Živim po svojem (Živim po svoje), pa je una prodajne police prišel leta 2009.

Cena vstopnice za koncert je od 18 do 32 evrov, 16 za tiste do 25 let in od 65 let starosti ter upokojence.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.