Od kod si, kruhek?

Foto: Ljudmila.org
Foto: Ljudmila.org
V sklopu festivala Cankarjada 2011, ki se na Vrhniki godi od 4. septembra in bo trajal do 11. septembra, si z najmlajšimi ob 18. uri na dvorišču kluba Zakon na Vrhniki oglejte otroško predstavo Gledališča Unikat Od kod si, kruhek?
Oglej si celoten članek

V predstavi Od kod si, kruhek? deklica Ana najde v žemljici zlat prstan. Kdo ga je izgubil? Lažnivi trgovec? Morda prijazni pek? Ana obišče še mlinarja in kmeta, pri tem pa se kot za šalo nauči, kako nastane kruh.

Gledališče Unikat razveseljuje staro in mlado že od leta 1987. Jedro gledališča je pet igralcev, k ustvarjanju vsake nove predstave pa povabijo zunanje sodelavce.

V predstavah želijo s preprostimi stvarmi ustvariti nov čarobni domišljijski svet. Igralci vanj prinesemo svojo otroško razigranost, ki poganja igro v vedno nove zaplete. Otroci pomagajo razplesti zgodbo in se potem veselijo srečnega zaključka.

Vstop je prost. V primeru slabega vremena bo predstava potekala v klubu Zakon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.