Od lepotca do grdobca

Foto: Žurnal24 Gerard Butler se je v filmu Machine Gun Preacher iz urejenaga lepotca prelevil v Foto: Žurnal24 Da se je George Clooney močno postaral za vlogo v filmu Siriana, se mu je močno Foto: Žurnal24 Colin Farrell je zaradi vloge v črni komediji Horrible Bosses postal popolnoma n Foto: Žurnal24 Russell Crowe se je moral za potrebe filma Telo laži zrediti kar za 30 kilogramo Foto: Žurnal24 Tom Cruise si v filmu Tropski vihar ni prav nič podoben. Igra namreč Lesa Grossm Foto: Žurnal24 Matt Damon se je moral za vlogo Marka Whitakerja v filmu Špicelj zrediti kar 15 Foto: Žurnal24 Postavni Ryan Gosling je bil v filmu Lars in pravo dekle nekoliko bolj zaobljen, Foto: Žurnal24 V 3D Smrkcih bo Gargamela zaigral sicer postavni Hank Azaria.
Tudi najlepši hollywoodski igralci morajo včasih svoj privlačen fizični videz žrtvovati zaradi vloge. Poglejte kateri igralci so iz lepotcev spremenili v nič kaj privlačne like.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.