Od petih otrok v družini Anne Heche živa samo še sestra

Foto: EPA
Foto: EPA
Družina pokojne igralke prežeta s tragedijami.
Oglej si celoten članek

V družini hollywoodske igralke Anne Heche, ki je za posledicami prometne nesreče umerla 12. avgusta, je bilo pet sorojencev, živa pa je samo še igralkina sestra.

Še preden se je rodila Anne, je zaradi srčne napake umrla njena 2 meseca stara sestra Cynthia. Ko je bila igralka stara 13 let je za hivom umrl njen oče, ki jo je v mladosti zlorabil, kot je razkrila v svoji biografiji. Le tri mesece po smrti njenega očeta pa se je v prometni nesreči usodno ponesrečil igralkin 18-letni brat Nathan

Leta 2002  je za rakom na možganih umrla še njena 48-letna sestra Susan. Od Anninih bratov in sester danes živi samo še njena sestra Abigail

Poleg smrti, je imela Anne smolo tudi z mamo, ki nikoli ni sprejela njene homoseksualnosti, po tem, ko je igralka razkrila razmerje s takratnim dekletom Ellen DeGeneres, mama Nancy z njo ni več govorila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.