Od potrebe se mi je zavrtelo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pogajanja na banki so bila trda, a na koncu se je vendarle našel skupen jezik na zadovoljstvo vseh vpletenih.
Oglej si celoten članek

Vlagatelj ni bil skromen, saj je bil pripravljen vložiti v projekt več kot kdorkoli, a banke so danes bolj zadržane in previdne.

S  tovrstnimi posli sem imela precej izkušenj in dobro sem vedela, kako nadrejene prepričati v smiselnost odobritve posojila za svojo stranko. Po nekaj urah so bili vsi podpisi na pravih mestih in posel pred realizacijo.

"Danes ne smemo delati nič več," se je pošalil poslovnež arabskega porekla. Črni kodri so mu drzno padali ob obrazu, v katerega sem vse večkrat pogledala. Njegove oči so se ustavile na prav posebnem mestu in lahko sem čutila, kako vrta vame, kako me slači in si me predstavlja golo. Za hip sem se zdrznila ob misli, da je nemara ugotovil, kaj razmišljam o njem.

"Se strinjam," je dopolnil njegov slovenski zastopnik. "Spodobilo bi se nazdraviti, mar ne?"
Ta je bil nekoliko drzen in samozavest je kar brizgala iz njega. Kako tudi nebi, ko pa je postavni lepotec obračal kupe denarcev -  pa tudi deklet - in je le čakal na proste urice, ko bi se lahko predal radostim življenja.

"Imate čas gospodična?" je bil vljuden temnolasec očarljivega pogleda. Nekoliko sem zardela in priznala, da šele proti večeru. "Torej, proti večeru!" je slavnostno naznanil. "Vabim vas v mojo privatno savno, penino po lastni izbiri, kasneje pa prijetna večerja v dobri družbi. Kaj pravite?" "Hm, sliši se več kot mamljivo," sem odvrnila in prikimala.

Popoldne me je pobral nekdo iz podjetja in me odpeljal do studia, kjer sem kmalu odložila svoje zapeljive krpice in spodnje perilo, se ovila v veliko brisačo in sledila tihemu upravitelju studia.

V sopari turške savne sta se že potila moja gostitelja in si nadela nasmešek. Sprva mi je bilo zelo neprijetno, potem pa me je para počasi očistila strahov. Misli so postajale čedalje bolj predrzne in kmalu sem se zalotila, kako kukam proti očarljivemu poslovnežu in razmišljam o njegovem drugem premoženju. Grizljala sem si spodnjo ustnico in tako nevede pošiljala signale o svojem počutju. Zdelo se mi je, da precej dobro ve, o čem razmišljam, zato sem pogled uperila k drugemu.

Ta me je že v banki tako poželjivo gledal, da sem si še prej narisala sliko o njegovem korenjaku. Nakazal je, da bi odšel, a ga je »šef« zadržal. Ni me motila misel, da sem tam sama z dvema postavnima moškima. Bila sem celo prijetno vzburjena in se nekoliko otepala misli o tem, kako me obdelujeta oba.

Bilo je že pošteno vroče, kapljice vode so polzele po naših telesih, fanta sta že zdavnaj potisnila brisači povsem vstran in sedla tako, da nisem videla najpomembnejšega. Žgalo me je od radovednosti in z očmi sem se sprehajala po izklesanih telesih. V ustih se mi je nabirala slina, ki sem jo morala vse večkrat pogoltniti, ko pa se je poslovnež prestavil in mi pokazal zares čednega junaka, me je zavrtelo od potrebe. Ko se je presedel bližje k meni, sploh nisem več pomislila, da počnemo kaj nenavadnega.

Sprva je moje pregreto telo le polil s hladno vodo in mi nakazal, da bi bilo bolje, če bi se povsem odkrila. Še danes ne morem verjeti, kako hitro sem to storila in požirala njegove komplimente glede moje postave.

Želela sem se ga dotikati po goli koži, prijeti za lepega tiča in se poigrati z njim. Preden sem uspela potisniti te misli na stran, sem to že počela. Tip nasproti se je ves čas privoščljivo smehljal in me opazoval. Celo komentirati si je drznil in dejal, da so mu všeč tako pobrite češpljice.
Res je povedal vse, kar je imel na jeziku. Jaz pa sem imela na svojem jeziku medtem velikega tiča, ki je postajal le še večji v mojih ustih. Z roko mi je šel skozi lase in me nežno pritiskal navzdol, jaz pa sem ob tem uživala kot še nikoli.

Tipa sta se pogovarjala med seboj, potem pa se je drugi nenadoma znašel ob meni. Na vsak način je želel pokazati svoje orodje, ki vsekakor ni bilo za skrivanje. Tudi z njim sem se poigrala, nakar se je odmaknil in se prestavil za moj hrbet.

Z veliko batino je božal moji ritnici, nato razvneto češpljo in vmes opisoval, kako se počuti. Vse te besede in dejstvo, da se prvič v življenju igram z dvema naenkrat, me je pognalo v višave. Pričakovala sem, da bo kmalu v meni, da bom doživela neponovljivo izkušnjo, a mi je pripravil še nekaj boljšega.

Pokleknil je in mi v vročo češpljo zaril z jezikom. Nagonsko sem z usti tesno objela tiča, ki je bil ves čas v njih, na kratko zamomljala od ugodja, potem pa ga vzela iz ust in ga naprej obdelovala z roko. Zdaj je bil videti še večji kot prej. Obrezan, z veliko nabreklo glavico je bil videti zares impresiven.

Jezik predrzneža za menoj je spretno vijugal med mojimi nogami, se igral z nabreklo češpljo in me spravljal v stanje, v katerem nisem bila podobna sama sebi. Še močneje sem razprla noge in bolečino v kolenih potisnila v ozadje. Končno se je potrebnež za menoj odločil konkretno ukrepati in je vstal ter pripravil svojo mrcino za prvi nalet. Ko me je nasadil prvič, sem ostala brez zraka, odprtih ust in belega pogleda. Vse to je temnolascu na obraz narisalo zgovoren nasmeh. Tiča je prijel pri korenu, z drugo roko za moj vrat in me potegnil nazaj nanj.
Naleti od zadaj so postajali vse hitrejši in močnejši, roke so predrzno grabile po meni in precej prej kot bi pričakovala, me je streslo prvič. Nisem mogla verjeti, da se to resnično dogaja, da mi prihaja v zaporedju in, da sta se fanta vmes zamenjala ne, da bi jaz to dojela.

Nekdo je prilil vode na vroče kamenje, da je zacvrčalo, potem pa še nekaj te hladne osvežitve na moje telo. Znova sem imela enega od njiju v sebi, drugi pa je z usti sesal jezik iz mojih ust.

Kasneje smo nadvse uspešen dan zaključili v izbrani restavraciji, kjer se ni štedilo, pozno ponoči pa me je voznik dostavil domov. Moje misli so bile povsem zmedene. Za menoj je bilo nekaj izjemnega in nadvse prijetnega, a po drugi strani sem si zabičala, da se jima nikoli več ne bom prikazala pred oči. Kaj takšnega si lahko privoščim le enkrat v življenju. Resnično ne smem več, sicer me lahko še potegne. Po drugi strani pa, če me občutek ni varal, sta tudi sama to doživela kot enkratno, izjemno avanturo. Huh, bilo je resnično vroče!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.