Od supemodela do požrešne nosečnice

Foto: Žurnal24 Nad Adrianinimi kilogramčki je malce manj navdušen njen mož.
Brazilska manekenka Adriana Lima, ki s srbskim košarkarjem Markom Jarićem pričakuje prvega otroka, se je zaradi hitre hrane v nosečnosti kar precej zredila.
Oglej si celoten članek
Adriana Lima, ki bo letošnjo zimo povila prvega otroka, se je v nosečnosti zredila za kar nekaj kilogramov, kar nikakor ni razveselilo njenega soproga, košarkarja Marka Jarića. Lepa Adriana, ki je zaščitni obraz proizvajalca spodnjega perila Victoria's Secret, naj bi po navedbah nekaterih medijev pojedla ogromne količine nezdrave hrane, posebej pri srcu pa so ji sladkarije.

"Ne jem zaradi sebe, temveč zaradi otroka,"
naj bi manekenka zatrjevala svojemu soprogu."Mogoče bi otrok hotel pojesti tudi malce solate," naj bi ji sarkastično odgovoril Jarić. Par pa ni nesoglasen le zaradi Adrianine nezdrave prehrane. Manekenka si namreč želi živeti v Braziliji, Marko pa si želi, da bi njuni otroci odraščali v Evropi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.