Od višine se zvrti prvič kot videospot

Your browser doesn’t support HTML5 video

Skladba Od višine se zvrti je prvič dobila svoj videospot. Posnela ga je fantovska skupina IN&OUT.
Oglej si celoten članek

Fantovska skupina IN&OUT, ki je na slovenskem X Factorju navdušila z obdelavo skorajda ponarodele rockerske himne Od višine se zvrti, se je zaradi izjemnih odzivov gledalcev in poslušalcev odločila, da bo za skladbo posnela videospot.

Za sodelovanje so se dogovorili z mariborskim režiserjem Tinetom Matjašičem. Snemanje je potekalo dva dni na dveh različnih lokacijah: prvi dan na Kalvariji v Mariboru, drugi dan pa na Meljskem hribu, kjer so z veseljem poprijeli vsak za svoj inštrument, na bobnarski stolček pa povabili mentorja, menedžerja in prijatelja Aleša Uranjeka. V spotu se pojavi tudi zmagovalka X Factorja Demetra Malalan.

Zanimivo je, da videospot za omenjeno pesem sploh ne obstaja. Originalno skladbo je leta 1986 na istoimenskem albumu izdala skupina Martin Krpan, v nekoliko trši različici pa jo poznamo v kasnejši izvedbi Vlada Kreslina in Siddharte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.