Od zajčice do TV voditeljice

Foto: Osebni arhiv Amanda Šabić Foto: Osebni arhiv Amanda Šabič
Ena izmed najlepših domačih zajčic Amanda Šabić je repek zamenjala za voditeljski stolček.
Oglej si celoten članek

Playboyeva zajčica Amanda Šabić dokazuje, da se za lepoto mnogokrat skriva še veliko več. Amanda, ki velja za izredno delavno in ambiciozno, se je namreč lotila novega izziva – voditeljske vloge.

"Vse se je začelo z castingom, ki se je odvil na VPK-ju. Uredniku oddaje Aleksandru je bil moj način vodenja  všeč in tako sem dobila svojo glasbeno oddajo Odpeto. V soboto sem že odvodila prvo, v kateri sem gostila Zlatka," nam je zaupala novopečena voditeljica, ki si jo vsako soboto lahko v živo spremljate na Top TV (nekdanji Info TV). Paša za oči in ušesa!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:36 17. Marec 2013.

    kdo je sploh to !?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.