Oddan tudi mlajši Dragić

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V zakonski jarem je v nedeljo vstopil mlajši od bratov Dragić.
Oglej si celoten članek

Zoran Dragić se je z izbranko Svetlano poročil v ljubljanski mestni hiši le dan preden je s slovensko košarkarsko reprezentanco odšel na priprave na Kitajsko. Družbo so jima delali sorodniki in prijatelji, med njimi tudi Zoranov brat Goran. Za to priložnost je v Slovenijo prišel tudi njun dedek, ki živi v Srbiji, poroča Lea.

Med čudovitim obredom so na dan privrela čustva. Starši mladoporočencev niso mogli skrivati ganjenosti nad dogodkom. Po poroki v mestni hiši, ki ji je sledil še obred v pravoslavni cerkvi, so slavje nadaljevali v hotelu Union, kjer se je plesalo do zgodnjih jutranjih ur.

Mladoporočencema čestitamo tudi mi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.