Oddana dva zaželena samca

Foto: Profimedia James Blunt, Sofia Wellesley Foto: Žurnal24 Tomove igrice z moškimi so le še preteklost. Prihodnost je njegova zaročenka Cha
Usodni da sta dahnila znani pevec in igralec.
Oglej si celoten članek

O poroki Jamesa Blunta s Sophie Wellesley se je šušljalo že v začetku meseca. Izkazalo se je, da se je par poročil 5. septembra v intimnem obredu na matičnem uradu.

Veliko slavje, na katerem sta si pred svati izmenjala zaobljube, sta priredila v Španiji, natančneje na Mallorci v Campanetu, kjer imajo nevestini starši hišo.  

Oddan tudi Hardy

Igralec Tom Hardy je dobro skrival novico, da je poročen. Z izbranko Charlotte Riley sta se poročila v začetku julija v čudovitem dvorcu v Provansi. 

Poroka je bila intimen dogodek, ki so mu prisostvovali njuni najbližji prijatelji in družinski člani. Na poroki je imel pomembno vlogo njegov šestletni sin Louis, na poroki pa je bila prisotna tudi Rachel Speed, s katero ima Tom sina. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.