Odgovor numerologinje – ŠIFRA: 24

Foto: Žurnal24
Ali bom v kratkem dobila službo? Ali se bom kmalu spet zaljubila?
Oglej si celoten članek

Iz danih podatkov težko poglobljeno več izračunam, poudarila pa bi tudi, da numerologija ni "šloganje" – ali se boste kmalu spet zaljubila, žal numerologija ne more napovedati.

Lahko pa vam povem, da ste oseba, ki se popolnoma preda, kadar je zaljubljena, ki je izjemno romantična in včasih preveč potrpežljiva do drugih. Letos ste pod vplivom števila 3, ki vam nosi srečna naključja, kar lahko pomeni tudi novo službo, novo ljubezen ali nekaj, kar vas bo osrečilo. Vsekakor ne odmisliti dejstva, da ste v prvem obdobju vrhuncev (do 30. leta starosti) pod vplivom števila 2, ki simbolizira medsebojne odnose – izziv tega obdobja je pod vplivom števila 0, ki simbolizira princip vse ali nič – življenja ne jemljite preresno; bodite fleksibilnejši, saj ni konec sveta, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.