Odgovor numerologinje – ŠIFRA: bajsek

Foto: Žurnal24
Zanima me, kako bo kaj v službi, v kateri sem zdaj. Se bodo zgodile kakšne spremembe.
Oglej si celoten članek

Žal mi niste navedli nobenega podatka o službi (kje delate in kaj, koliko časa), kajti to so podatki, ki bi jih potrebovala, da bi vam lahko podrobneje izračunala odgovor.

Vi se nahajate v osebnem letu pod vplivom števila 6, ki pomeni, da se trudite uravnotežiti domače obveze in poslovne (službene) naloge. V vas se je prebudila tudi ambicioznost in želja, da bi bili na svojem delovnem mestu cenjeni tako, kot vam ustreza. Najpozneje leta 2010 se bodo stvari dokončno uredile. Posel bo zasnovan tako, da bo podpiral vas, vaš razvoj, življenje in tudi dobro počutje. Neke pomembne informacije, ki bi vam zelo pomagale pri določeni odločitvi, vam manjkajo. Napnite oči in ušesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.