Odgovor numerologinje – ŠIFRA: citrin

Foto: Žurnal24
Zanima me, kdaj bom končala študij in ali mi bo uspelo kmalu po tem dobiti službo? Ali in kdaj se bodo denarne zadeve izboljšale?
Oglej si celoten članek

Letos se vam obeta še veliko sprememb in novosti, bolj boste učinkoviti ter neodvisni od mnenja drugih, sami se boste odločali z več avtonomnosti, česa si želite. Osebno leto pod vplivom števila 1 vas bo spodbudilo, da kvalitetneje poskrbite zase, za kar potrebujete samozavest in spoštljiv odnos do sebe, ne nujno faks in denar. Ko se boste bolj cenili, bodo tudi te reči pričele pritekati v vaše življenje. V letu 2o11 se vas bo držala sreča na vseh področjih, zato takrat pričakujte srečnejši izzid v vseh težavnih situacijah. Glede študija, je leto 2o15 tisto, ko boste najkaseneje končali zadano, v letu 2o16 pa se boste dokončno postavili na svoje noge, kar se tiče financ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.