Odgovor numerologinje – ŠIFRA: Orhideja

Foto: Žurnal24
Zanima me, kako bo z mojim ljubezenskim življenjem? Bom našla srečo z moškim, ki je prisoten že eno leto?
Oglej si celoten članek

V Številu duše, to je osebno število, ki opisuje naše srčne zadeve, imate karmični dolg 14/5, ki simbolizira vihravost, nestanovitnost in nagnjenost k bežanju iz težavnih položajev. Težko se zasidrate ob enem človeku. Določeni položaji se vam zato v življenju ponavljajo predvsem na področju ljubezni.

Letos se nahajate pod vplivom števila 7, zaradi katerega se boste nekoliko potegnili vase in se ukvarjali sami s seboj. To je čas osebnostne rasti in introspekcije, v nasprotju z lanskim letom, ko ste bili veliko bolj romantično razpoloženi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.