Odgovor numerologinje - ŠIFRA: razočarana

Foto: Žurnal24
Kdaj bom našla ljubezen svojega življenja? Po razočaranju ne morem več nikomur zaupati. Že nekajkrat sem zastavila vprašanje, pa ne vem zakaj mi ne odgovorite?
Oglej si celoten članek

Najprej naj vas pojasnim, da Žurnal24 nikjer je obljublja, da bodo vsa vprašanja prejela odgovor, dva vprašanja na dan sta naključno izbrana, ki sta nato posredovana meni v odgovor. Verjemite, včasih prejmejo več kot sto vprašanj, in to je resnično nemogoče vse odgovoriti. Tudi meni je včasih žal, kadar so izbrana vprašanja s pomankljivimi podatki, ker bi lahko na kako drugo kvalitetneje odgovorila. Mnogi ne preberete navodila ali pojasnila.

Vaše Število duše je 5, kar mi pove, da potrebujete veliko svobode in ne prenesete, da vas nekdo omejuje ali vkaluplja. Letos ste v osebnem letu pod vplivom števila 2, ki bo ugodno vplivalo na vašo komunikacijo ter povezovanje z drugimi osebami. Ostali boste plašni in zadržani, a obenem boste deležni tudi priložnosti, da bodo z vami ravnali nežneje kot ste pričakovali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.