Odgovor numerologinje – šifra: robek

Foto: Žurnal24
Ali še vidite kakšno prihodnost v moji zvezi, ki je trenutno prekinjena? Kakšen je vzrok? Ali ima on drugo žensko? Ali bo sin končal oziroma naredil maturo?
Oglej si celoten članek

Žal ste mi posredovali le rojstni datum svojega dragega, zato vam lahko le delno odgovorim. Oba imata enako Število življenjske poti 11/2, ki je Mojstrsko število in pomeni, da imata izjemno razvito intuicijo ter čut za druge. Dovolite, da komunikacija med vama steče tudi na drugih nivojih, ne le besednem – saj čutita eden drugega, kajne?

Nahajate v obdobju pod vplivom števila 8, kar pomeni, da imate veliko obveznosti, poslovnih ali drugačnih obvez, in da si ne morete vzeti dovolj časa za romantiko in zase. On pa je v obdobju pod vplivom števila 1, ki v njem zbuja željo po nečem novem in ga vabi na nove poti, k spoznavanju novih ljudi, krajev, navad ... Morda potrebuje le obisk nekam drugam, da dojame, da ste tisto, česar si resnično želi, v bistvu ... VI. Želim vam obilo sreče in ljubezni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.