Odgovor numerologinje – šifra: saskia

Foto: Žurnal24
Sem v zelo veliki stiski. Mučijo me dvomi, če mi je sploh namenjeno, imeti otroke, ki si jih oba s partnerjem srčno želiva.
Oglej si celoten članek

Sem v zelo veliki stiski, mučijo me dvomi, če mi je sploh namenjeno, imeti otroke, ki si jih oba s partnerjem srčno želiva. Imela sem že tri spontane splave, vse v prvem tromesečju. Zanima me tudi, če se bo moj lubi kmalu odločil in mi nataknil zaročni prstan.

Odgovor numerologinje:
Draga saskia, zelo mi je žal za vašo izgubo, za katero vem, da je zelo boleča. Občudujem vaš pogum, da ne obupujete, ampak poskušate znova. Žal mi je, da niste navedli podatkov svojega dragega, kajti kar se tiče otrok, bi lahko bil tudi kak njegov karmični dolg povezan s tem, ker je otrok od obeh. Vi namreč nimate nobenega nikjer v svojih izračunih, zato to ni neka lekcija, ki bi jo vi morali osvojiti. Imate celo dve Mojstrski števili 11/2. Zanimivo je, da ravno zdaj prehajate oziroma ste na začetku svojega drugega življenjskega cikla, v katerega ste prešli v 27. letu – bili ste pod vplivom števila 6, kar pomeni, da je bil fokus na družini in domu. Kot prvi cikel pomeni, da je možnost, da se poročite zelo mladi, tudi otroke naj bi imeli kmalu v življenju. Zdaj se nahajate v drugem ciklu, ki je pod vplivom števila 3, ki vam nosi srečo in spodbuja vašo kreativnost ter otroško norčavost, obenem pa nosi pozitivne vplive optimizma.

Kdaj vam bo vaš dragi podaril zaročni prstan vam ne morem izračunati. Menim pa, da se ne počutite varne ob njem v smislu, ali sem res jaz tista zanj oziroma na nek način ne zaupate, da bo ostal z vami. Zato mi je res žal, da nimam še njegovih podatkov. V letošnjem letu ste pod močnim vplivom 1, kar pomeni, da bodite samozavestni in zaupajte sebi, ste močni ter odločni. Izkoristite te vibracije do konca leta in se postavite zase v situacijah, kjer ste preveč plahi ali sramežljivi (ne samo s svojim dragim).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.