Odgovor numerologinje – ŠIFRA: skrivnost

Foto: Žurnal24
Ali priimek ob rojstvu pomeni isto kot priimek, ki ga pridobiš s poroko. Življenje se bistveno ne spremeni. Ali bom napredovala v službi?
Oglej si celoten članek
Vprašanje: Ali priimek ob rojstvu pomeni isto kot priimek, ki ga pridobiš s poroko. Življenje se bistveno ne spremeni. Ali bom napredovala v službi? Ali bom kdaj živela ob morju? Občutek imam, da nisem slab človek, da se razumem z veliko večino. Ali se motim? Se mi bo življenje materialno kaj izboljšalo? Upam, da bom kdaj prišla na vrsto. Čas bi že bil, da me zadane tudi kaj takega, kar si želim.

Odgovor: Ne, priimek ob rojstvu ne pomeni isto kot priimek ob poroki in ne strinjam se, da se življenje bistveno ne spremeni. Nov priimek je nova vibracija, ki je vstopila v vaše življenje. Treba pa je bilo pet let, da se je dokončno oblikovala ter uskladila z vašim prejšnjim imenom. Če bi navedla svoj dekliški in zdajšnji priimek, bi vam lahko zelo podrobno opisala, kaj ti vplivi ter spremembe so. Pravite, da imate občutek, da niste slab človek. V to sem prepričana, kar vam manjka je vera, da si zaslužite VSE dobro, zato se sprašujete, če boste kdaj prišla na vrsto. Vaše Število usode je 6, kar kaže, da vedno mislite najprej na druge, šele nato nase. Čutim tudi določeno bridkost, kar se tiče vaše zveze oziroma zakona. Ste oseba, ki se preda v popolnosti in kadar se vaš srčni izbranec vam ne preda v enaki meri, vas boli. Želite si več varnosti ter zanesljivosti in predvsem tisti občutek večnosti, ki nam ga podari zaljubljenost.

Glede vašega materialnega stanja. Letos ste pod vplivom števila 8, ki vas bo podpiralo v novih projektih in tudi v služenju denarja. Starostna vibracija letošnjega leta je 9, kar pomeni, da vas bodo vodila čustva ter tudi grenkost preteklih izkušenj zaradi katerih si ne boste drznili poseči po zvezdah. Imejte radi sebe, draga "skrivnostna dama", in če nekaj ne deluje v vaše dobro, to končajte. Veliko sreče vam želim na vaši poti k sreči in notranji izpolnjenosti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.