Odgovor numerologinje – šifra: vetric

Foto: Žurnal24
Kmalu se bom preselila. Zanima me, ali je ta hiša primerna zame.
Oglej si celoten članek

To je Hiša pod vplivom števila 2. Je mirna, tiha hiška; izvrstna za bivanje dveh ljudi, ki si želita deliti svoj življenjski prostor. Pravzaprav je idealna za deljenje česarkoli, kajti podaja močne vibracije želje po miru in harmoniji, ki bosta zagotovo prevladovala v tej hiši.

Agresiven in nepotrpežljiv človek se na tej lokaciji ne bi počutil dobro, kajti število dve zahteva potrpežljivost ter spodbuja senzibilnost in nežnost. Poleg tega pa je pozorno na podrobnosti ter ima močno željo po sodelovanju.

Obstaja možnost nagnjenosti k zbiranju, in to zbiranju preveč stvari. Koliko morskih školjk ali spominkov na vse mogoče imate po poličkah? Koliko rezervnih kozarcev za marmelado, za vsak primer? Koliko različnih solnic pa pravzaprav potrebuje eno gospodinjstvo? Saj razumete o čem govorim, kajne? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.