Odgovor – ŠIFRA: 2010td

Foto: Žurnal24 numerologija03_1703
Kaj me čaka?
Oglej si celoten članek

Letos se vam obeta kar nekaj čustvenih zapletov in preizkušenj; ste namreč pod vplivom števila 9. Določene položaje ste prerasli in zato vam gredo zdaj pravzaprav na živce. Poiščite oziroma preudarite, kaj je tisto, kar v sebi resnično čutite, da ste vi, in nato to živite. Število 9 vam bo pomagalo prekiniti slabe navade in razvade, a le, če jih boste resnično želeli opustiti. Predvidevati je, da boste čustveno razdražljivejši kot sicer, a včasih nas mora nekaj zaboleti ali dregniti pod rebra, da opazimo, da je na nekem področju potrebno delo.
 
Leta 2011 se bodo stvari sicer umirile, počutili se boste zbujene in osvežene, ker bo veliko stare enerije odpadlo in odšlo iz vašega življenja. Obeta se vam lahko nova zaposlitev ali resna zveza, skratka, veliko novosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.