Odgovor - ŠIFRA: Angelček

Foto: Žurnal24 numerologija03_1703
Sem brez službe in se sprašujem, kdaj bo prišel moj čas, da bom delala v poslu v katerem bo uživala in bila uspešna ? Želim nadaljevati na MBA, mi bo to pomagalo. Kdaj pride moj čas?
Oglej si celoten članek

Letos se nahajate pod vplivom števila 3, ki simbolizira srečo, ustvarjalnost ter optimizem. Moj nasvet bi bil, da se resnično posvetite tistemu, kar vas notranje izpolnjuje, da bi zasijali tudi na zunaj. Vaše Število življenjske poti je 1, kar pomeni, da ste izjemno samostojni ter rojeni zato, da iščete svojo, sebi lastno ter unikatno pot; predvsem na poslovnem področju. Bili bi zelo uspešen samostojni podjetnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.