Odgovor - ŠIFRA: ANIKAR

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ali imam karmični dolg? Namreč vse mi gre narobe. Ljubezen, zdravje, odnos v družini, nimam volje poiskati službo. Obupana sem. Bo kdaj bolje?
Oglej si celoten članek

Ne, karmičnega dolga nimate v osebnih številih, torej so izzivi, s katerimi se spopadate, lekcije, ki ste si jih zadali za to življenje. Pomembno je, da ne obupate. Na vas vpliva število 2 zelo močno, kar pomeni, da potrpite predolgo in preveč. Postavite se zabe. Seveda, najprej se bo vse skupaj poslabšalo, ker ste okolico preprosto razvadili. Nato pa bodo počasi vstopile v vaše življenje bolj kvalitetne osebe, ki bodo vas spoštovale in cenile na drugačen način.

Nahajate se v osebnem letu pod vplivom števila 6, ki označuje čustveno zelo intenzivno leto. To je čas, ko gre lahko "vse k vragu" ali pa zacveti. Dopustite osebam, ki niso dobre za vas, da odidejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.