Odgovor – ŠIFRA: cebela

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zanima me, če se bo razvilo kaj z osebo, ki sem jo pred kratkim spoznala?
Oglej si celoten članek

Numerologija ni napovedovanje prihodnosti, kot smo je vajeni iz prerokovanja iz kart, zato vam ne more ponuditi odgovora v obliki, kot si ga vi želite.

Poleg tega kljub jasnemu opozorilu v navodilih za oddajo vprašanja niste navedli nobenega podatka o osebi, za katero se zanimate.  

Vaše Število duše je 6, kar pomeni, da ste izjemen romantik, ki posledično včasih pričakuje pravljičnost v ljubezni, kar pa je mnogokrat prevelik zalogaj za vašega srčnega izvoljenca. Nahajate se v obdobju pod vplivom števila 2, ki simbolizira ravno razvijanje na področju odnosov in komunikacije, torej bo to vsekakor izkušnja, ki bo imela trajni vpliv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.