Odgovor – ŠIFRA: čokolada

Foto: Žurnal24
Zanima me, ali bom uspešno končala študij glede na to, da je bila to moja druga izbira? Bo moja zveza s fantom napredovala, si bova ustvarila družino, bova rešila skupni problem?
Oglej si celoten članek

Na žalost niste posredovali podatka o fantu, zato ne morem oblikovati odgovora, kakršnega bi si želeli. Numerologija ni podobna prerokovanju iz kart.

Vaše Število življenjske poti je Mojstrsko število 11/2 – če je vaš študij kakorkoli povezan z dvigovanjem zavesti, z modrostjo in novostmi, boste končali brez težav, saj vam bo odprl pot k temu, kar ste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.