Odgovor – ŠIFRA: devica

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zanima me kako se bo razpletlo razmerje z osebo, rojeno ... ?
Oglej si celoten članek

Kot mnogokrat poudarjeno, numerologija ni prerokovanje, zato vam ne more ponuditi odgovora v obliki, kot si ga vi želite. Kljub jasnim navodilo za oddajo vprašanja pa na žalost niste oddali vseh podatkov vašega dragega. Zato vam lahko odgovorim le zelo na splošno.

On se nahaja v osebnem letu pod vplivom števila 5; kar pomeni, da se mu obeta zelo veliko sprememb in novitet, težko bi se nečemu resnično predal. To je čas avantur, ki pa se bo zaključil z zanj veliko bolj romantičnim in v družino usmerjenim letom 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.