Odgovor - ŠIFRA: fant

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zanima me, kako se bo moja zveza s fantom nadaljevala, ker imava velike težave in ne vem, kako jih bova odpravila.
Oglej si celoten članek

Na žalost niste navedli še priimka vašega fanta, zato zanj ne morem izračunati Števila duše, ki opisuje ravno srčne zadeve. Vi imate dejansko karmični dolg 14/5 v Številu duše, zaradi katerega se pred vas postavljajo pogosto podobne situacije, ker morate na nek način ''poplačati ta dolg'' in obenem se naučiti boljših izbir za prihodnost. Ta karmični dolg je povezan s pretiravanjem v čutnih užitkih ter neodgovornim ravnanjem v zvezah. Ko vam nekaj ne ustreza, boste verjetno pobrali šila in kopita, kljub temu, da imate izjemne sposobnosti prilagajanja.

On se nahaja v osebnem letu pod vplivom števila 9, torej dejansko zaključuje desetletni cikel v življenju in se nahaja v čustveno napornem obdobju, ko bo pretrgal vezi s preteklostjo in se v določene situacije iz preteklosti tudi ponovno zapletel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.