Odgovor – ŠIFRA: FINANCE55

Foto: Žurnal24
Bom v kratkem dobil denar, ki ga čakam, ali ga sploh ne bom?
Oglej si celoten članek

Na finančnem področju ste v preteklosti doživeli veliko slabega, kar je vidno tudi v sedanjosti. To stanje bo prisotno tudi v bližnji prihodnosti, vendar bo šlo počasi na bolje. Vaše depresivno stanje se bo umirjalo. Precej vam bo pomagala in stala ob strani starejša ženska oseba, ki jo imate zelo radi in jo spoštujete.

Pogovorite se sami s seboj. Ko se bo vaše psihično stanje začelo normalizirati, vam bo tudi na finančnem področju šlo na bolje. Borili se boste za to, tako da lahko rečem, da vam bo uspelo pridobiti svoj denar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.