Odgovor – ŠIFRA: jadralka

Foto: Žurnal24
Ali imava skupno prihodnost, ki bi pomenila več, kot zgolj prijateljstvo med nama?
Oglej si celoten članek

Kot večkrat poudarjam, numerologija ni šloganje ;) Zato vam direktnega da ali ne odgovora ne morem podati.

Vi se nahajate v zelo čustveno občutljivem obdobju, ko si sicer želite topline, a ste dokaj previdni.  Ste oseba, ki rada izkazuje svojo ljubezen, se mora pri tem počutiti varno. Vaš izbranec pa je letos v osebnem letu pod vplivom števila 6, ki je ravno leto zvez, poroke, ustvarjanja družine in podobno, zatorej ga bo vleklo k temu, da bi se ustalil, vezal in nekje našel svoj mir in ljubezen.

Poudarila bi dejstvo, da imata enako Število duše, kar nakazuje da koncept ljubezni dojemata na podoben način - to je lahko vaš adut kako se mu približati. Poleg tega, velja, da so osebe z enakim Številom duše, ki gojijo globji odnos (lahko tudi samo prijateljski), povezani tudi na višjih ravneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.