Odgovor - ŠIFRA: kako.naprej.2010

Foto: Žurnal24
Kaj me čaka v nadaljnem življenju? Kaj bo z mojo službo, financami, osebnim življenjem?
Oglej si celoten članek

V svojih izračunih imate karmični dolg 14/5, ki vam bo tekom življenja nosil izzive na vseh področjih, predvsem pa se učite poštenega dela ter spoštovanja iskrenosti. Ste oseba, ki velikokrat niha v svojih odločitvah, predvidevati je, da vas velikokrat vodijo v njih vaša čustva ter potrebe drugih. V letošnjem letu se boste urili na področju komunikacije ter povezovanja z drugimi, utrjevali boste prijateljske odnose ter medsebojne odnose na delovnem mestu - bodite bolj direktni ter odprti v izražanju svojega mnenja. Če ste samski, se vam morda obeta nova zveza ali pa ojačanje že obstoječe.

Ste v obdobju, ki se odvija nekoliko počasnje kot lansko leto; prinaša vam nekaj več časa zase, katerega pa je predvidevati, da ga boste v veliki večini posvetili drugim ter njihovi dobrobiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.