Odgovor – ŠIFRA: KARneki

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zanima me, kako mi kaže v ljubezni in kako na kariernem področju.
Oglej si celoten članek

Imate zanimivo kombinacijo Števila življenjske poti 6 in Števila duše 7, ki pomeni, da bi dali lastne čevlje bosemu, da bi mu pomagali; da vas privlačita romantika in vse pravljice o ljubezni – a ko se dejansko zaljubite, postanete previdni, brzdate svoja čustva ter potrebujete obilo svojega časa zase in svojo zasebnost.

V karieri bodite previdni, da se vam ljudje okoli vas ne zasmilijo, kajti lahko bi dali kar ves dobiček, stimulacijo ali zaslužek njim – saj si mislite, da boste sami že kako.

Letos se v vas odvija boj med čustvi in potrebo, da bi pomagali celemu svetu in bi doma vladala mir in harmonija, ter poslovnim svetom, ki vas polni z ambicioznostjo in razvojem v karieri. Vsekakor ste dovolj kreativni (Število usode imate 3), da boste našli način, kako ugoditi obema področjema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.