Odgovor - ŠIFRA: ljubosumnica

Foto: Žurnal24
S partnerjem sva se skregala, ker pravi, da sem preveč ljubosumna. Kaj naj storim, da se rešim ljubosumja? Kako naj moj karakter postane močnejši, da bo on mene prosil za ljubezen?
Oglej si celoten članek

Ljubezen ni nekaj, kar se prosi ali poseduje (kar ljubosumje pravzaprav pomeni). Vaše Število duše (eno izmed vaših petih osebnih števil, opisuje pa srčne zadeve) je 5, kar pomeni, da ste tip človeka, ki vztraja pri svojem ali pa preprosto odide. Dolgotrajne zveze se vam zdijo suhoparne in naporne. Zanimivo je tudi dejstvo, da ste ljubosumni, ker število 5 simbolizira osebo, ki je nagnjena k varanju.
 
Na žalost (kljub jasnemu opozorilu v navodilih) niste navedli nobenega podatka o vašem partnerju, da bi za oba skupaj pogledala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.