Odgovor - ŠIFRA: ma

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Se mi samo zdi, ali se dogodki v življenju-ljubezni ponavljajo, kot da sem v začaranem krogu? Kako mi kaže v ljubezni, bom stopila iz tega kroga?
Oglej si celoten članek

Vaše Število duše (osebno število, ki opisuje srčne zadeve) je 2, kar pomeni, da vse preveč radi druge postavljate pred sebe, kar jim daje proste roke, da hodijo po vas. Vaše število usode je 4, kar pa pomeni, da ste oseba, ki ji največ pomenita varnost ter tradicionalnost. V letošnjem letu se boste nekoliko povlekli vase in se ukvarjali z introspekcijo. Izkoristite ta čas osebnostne rasti za razvoj samozavesti, za to da se naučite reči NE in zato, da postanete bolj fleksibilni ter predvsem, da se prenehate omejevati in bati nepoznanega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.