Odgovor - ŠIFRA: maj

Foto: Žurnal24
Zanima me kako nama bo uspelo z možem kar se medsebojnih odnosev tiče. Imava namreč stalne konflikte, ki jih ne uspeva rešit, pa me skrbi, kako bova vse skupaj rešila? Ali bova srečna?
Oglej si celoten članek

Njegovo Število duše (eno izmed osebnih števil – imamo jih 5 – ki opisuje naše srčne zadeve) je 9, vaše je 19/1, kar pomeni, da sta si v osnovi zelo različni osebi; poleg tega imate vi ravno v tem osebnem številu hud karmični dolg.

On je tip človeka, ki gleda na široko in posledično včasih ne vidi posameznega drevesa zaradi celote gozda. Vi ste ravno nasprotje tega, ker se zapičite v vsako vejo niti ne le drevo; spregledate pa celotno sliko gozda zaradi drobnega listka, kateri je prevzel vašo pozornost. Če prevedeva: on bo govoril na splošno, o celotni neki situaciji, vi pa boste izluščili le en del in trmasto vztrajali pri tej podrobnosti. Vaš karmični dolg vam nosi lekcije v smislu prilagajanja in razumevanja drugih oseb, tudi popuščanja in sklepanja kompromisov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.