Odgovor – ŠIFRA: mavrica7

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Trenutno mi ne gre dobro niti poslovno niti privatno in to že kar nekaj časa – tri leta. S partnerjem XY sva se razšla na zelo neprijeten način.
Oglej si celoten članek

Letos na vas vpliva število 5, ki bo zamajalo vse temelje v vašem življenju. Obeta se vam veliko sprememb in negotovosti. Čustveno bo znova zelo naporen mesec oktober, nekje do novega leta pa se bodo drastične spremembe umirile. Leto 2012 bo čustveno obdobje, ko se boste posvetili družini, domu in ljubezni – tudi na novo odkritim ambicijam na bolj poslovnem področju.

Glede bivšega partnerja … Ni vse zlato, kar se je nekoč svetilo. Pogumno naprej v lepše dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.