Odgovor – ŠIFRA: Nina

Foto: Žurnal24
Zanimajo me vibracije števil v mojem imenu in priimku glede na datum rojstva; ali sodita skupaj tako, da mi bo ta kombinacija prinesla srečo in uspeh, ali bi morala razmisliti o kakšni spremembi?
Oglej si celoten članek

Duhovna numerologija uči, da si ime in priimek izberemo, preden se rodimo, da bi nam vibracije v življenje privabile nam potrebne situacije.

Vaše ime vibrira pod vplivom čustvenega števila 9, ki si želi pozdraviti ves svet; priimek pa pod vplivom racionalnega števila 7. Vaše Število življenjske poti je samostojna 1, ki je nasprotje 9. Število usode, ki je osebno število (pet jih imamo) in skupek imena in priimka, je 7, kar pomeni, da ste zelo natančni in pri tem zelo samostojni. V kar verjamete, resnično verjamete in vas težko prepričajo v nasprotno. Število 9 vam podaja potrebno intuicijo, število 7 radovednost, število 1 zagon. Izkoristite to kombinacijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.