Odgovor – ŠIFRA: SanCeek

Foto: Žurnal24
Imam partnerja, rojen xy, po horoskopu je dvojček. Zadnje dni preživljava neko krizo. Zanima me, kako bo z nama? Ali partner čuti do mene to, kar pravi?
Oglej si celoten članek

Za otroka se trudiva že nekaj časa. Nama je usojeno, da se nama bo uresničila želja? Ali nama bo uspelo na finančnem področju ter kako kažejo zvezde moji samostojni dejavnosti, ki jo planiram ustvariti?

Odgovor:

Tukaj vam lahko odgovorim le na eno vprašanje.

S partnerjem preživljata hude čase že kar nekaj časa, kar je vidno tudi v sedanjosti ter bližnji prihodnosti.

Nekatere stvari, ki sta jih v preteklosti preživela, še niso razčiščene, kot bi morale biti. To je ključ za vajin uspešen odnos v prihodnosti. Imata vse možnosti, da popravita oziroma izboljšata vajino zvezo in ji dasta še enkrat priložnost za nov začetek. Bodita iskrena in vse bo dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.