Odgovor - ŠIFRA: sončnica

Foto: Žurnal24
Glede na slabe izkušnje iz preteklosti me zanima, kako mi kaže na ljubezenskem področju v prihodnosti?
Oglej si celoten članek

V Številu duše (eno izmed petih osebnih števil, ki opisuje naše srčne zadeve) imate karmični dolg 13/4, zaradi katerega se določene situacije ponavljajo, z namenom, da bi vi ''odplačali'' ta dolg in se naučili dragoceno življenjsko lekcijo. DOlg je povezan s prelaganjem odgovornosti na druge in izogibanju vezanja (vsekakor pa od druge osebe ravno to pričakujete).

Nahajate se v osebnem letu pod vplivom števila 8, torej bo leto 2011 veliko bolj čustveno kot letošnje. V tem času boste tudi zdravili rane iz preteklosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.