Odgovor – ŠIFRA: ursha88

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zanima me, če bom uspešno končala prvi letnik fakultete in kako se bo izšlo s fantom, s katerim načrtujeva skupno življenje.
Oglej si celoten članek

Na žalost niste posredovali podatkov fanta (čeprav je v navodilih jasno navedeno opozorilo). Letos na vas vpliva število 8, ki simbolizira posel in razvoj na poklicni poti. Vsekakor si boste življenje organizirali na drugačen način kot do zdaj, torej selitev ni izključena, predvsem februarja, junija in oktobra. Lansko leto je bilo bolj primerno za učenje kot letošnje, vsekakor pa bo leto 2012 bolj naporno, ker vas čakajo vplivi števila 9, ki so čustvene narave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.