Odgovor – ŠIFRA: VECA

Foto: Žurnal24
Zanima me zdravje in finance.
Oglej si celoten članek

Na vaše zdravje v največji meri vpliva vaše čustveno življenje. Ste izjemno ranljivi in občutljivi, predvsem na tujo nesrečo. Lahko se zgodi, da vas nek dogodek, ki je bil negativen za nekoga drugega, celo vas bolj potare kot osebo, ki je bila prizadeta. Ste čudovita tarča izkoriščevalcem, ker težko rečete ne, predvsem pa kar sami ponudite pomoč, ko je nekdo v stiski, četudi je to v vašo škodo.

Pomembno je, da postavite tudi sebe na prvo mesto. Nikogar ne boste oškodovali, če si vzamete nekaj časa več za počitek in če za svoje delo pričakujete neke vrste poplačilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.