Odgovor vedeževalke – ŠIFRA: nesej

Foto: Žurnal24
Pred 15 leti je mož naredil samomor in me zapustil z dvema sinovoma. Vsa ta leta sem živela nekako napol: skrb za dom, služba in predvsem skrb za oba sinova in preživetje.
Oglej si celoten članek

Kar čez noč pa sta sinova odrasla, v meni pa se je prebudila želja po nežnosti, druženju, po ljubezni. Ali se mi bo to uresničilo v kratkem?

Odgovor:
Zaslužite si srečo in vse, kar ste napisali. Sočustvujem z vami, čeprav vem, da vas je ta velika izkušnja naredila zelo močno in trdno.
Vidim, da v vaše življenje prihaja ljubezen, trdnost, zaščita. Lahko bi rekla, novo poglavje v vašem življenju. To prihaja v bližnji prihodnosti, ne morem pa vam točno napovedati, kdaj. V svojem srcu boste začutili nove občutke in veselje. Dobili boste voljo do vseh stvari in tudi nova poznanstva. Vso srečo vam želim!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.