Odgovor vedeževalke – ŠIFRA: pantich

Foto: Žurnal24
Ali bom s svojim bivšim, s katerim sva se pravkar razšla, še kdaj skupaj?
Oglej si celoten članek

Vidim, da je bila med vama ljubezen, polna čustev in radosti. Vidim tudi, da se že dolgo nista razumela in je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo enemu od vaju prekipelo od jeze in razočaranja.

Pred vami sta psihično trpljenje in žalost. Ne vidim, da bi bila s partnerjem spet skupaj. Lahko rečem, da boste nekaj časa trpeli, ampak boste tako močni, da se ne boste vdali. Imate božje oko, ki vas varuje. Ko bo prišel pravi čas, boste spoznali tudi partnerja, s katerim se boste zelo dobro ujeli in se počutili ljubljeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.