Odgovor vedeževalke – ŠIFRA: Tilen

Foto: Žurnal24
Zanima me za ljubezen, če bom še kdaj skupaj s tem moškim, s katerim sem bila sedem let. Je pa še vedno poročen. Po horoskopu je rak.
Oglej si celoten članek

Kolikor časa ste bili s tem moškim, ste vedno hrepeneli po njem. Vsake toliko časa vam je bil na razpolago ter vam nudil pozornost in ljubezen. Vidim, da imate še vedno upanje, da se vrne k vam, vendar to ni prava rešitev za vas. Nikoli vas ne bo osrečil, zato vam svetujem, da ga poskušate čim prej pozabiti. Sreča in ljubezen vas čakata drugje, ob drugem moškem. Lahko rečem, da še letos. Dajte si možnost za nov začetek v ljubezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.