Odhaja z nacionalke?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dogovarjal naj bi se o prestopu na POP TV.
Oglej si celoten članek

Slavko Bobovnik, eden od voditeljev Odmevov in oddaje Tarča na RTV Slovenija, je po poročanju Pozareporta tik pred prestopom na komercialno televizijo Pop TV. Tam naj bi vodil novo tedensko oddajo pod uredništvom Suzane Lovec. V njej naj bi kot kot novinarja sodelovala Jure Bračko in Maja Sodja.

Po navedbah spletnega portala generalni direktor RTV Marko Filli in direktor TVS Janez Lobmergar informacij javno ne želita komentirati, a jih tudi ne zanikata. Menda se intenzivno ukvarjata s tem, da Bobovnika zadržijo. Informacij ne komentira tudi Bobovnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:35 19. Januar 2014.

    Ha ha, Fili in Lombergar sta mislila, da lahko vsakemu novinarju diktirata kaj lahko in kaj ne sme poročat. Saj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.