Odkar je shujšala, le izziva

Foto: Instagram Beyonce Foto: Reuters Beyonce Foto: Fame Flynet Beyonce Foto: EPA Beyonce Foto: Reuters Beyonce Foto: Reuters Beyonce Foto: Reuters Beyonce Foto: Reuters Beyonce
Beyoncé se, odkar je lani izgubila kar nekaj kilogramov, v javnosti pojavlja le še v zelo izzivalnih in seksi krpicah.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica je nase in na svoje (ponovno) seksi telo opozorila že lani, ko ji je uspelo izgubiti vse odvečne kilograme – s strogo vegansko dieto naj bi jih izgubila kar 30. Sprva se je na odru začela pojavljati v zelo izzivalnih korzetih, v letošnje leto pa je zakorakala v elegantnejši različici. A seveda ostaja zvesta prosojnim tkaninam in krojem, ki več razkrijejo, kot skrijejo.

Na podelitvi grammyjev je Beyoncé navzočim jemala dih v nadvse seksi beli obleki, na Super Bowlu pa je športnikom ukradla šov v črni obleki z dolgimi rokavi, a izzivalnimi prosojnimi deli. Ni kaj, zvezdnica ve, kako opozoriti nase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.