Odkrita: Zmagovalka Anja o sanjskem moškem nima le pozitivnih besed

Foto: Miro Majcen, POP TV
Foto: Miro Majcen, POP TV
Nesojeni parček se je sporekel kar med intervjujem.
Oglej si celoten članek

Čeprav glavna protagonista šova Sanjski moški, Gregor in Anja, nista par, sta se med intervjujem za Slovenske novice "spričkala" kot stara zakonca. Grega je Anji namreč sredi intervjuja očital, da so v času snemanja šova tri punce spale skupaj v postelji in mu o tem govorile, kar se mu ne zdi zrelo. "Se ti zdi primerno, da iščeš moškega, s katerim, bi si ustvarila družino, hkrati pa spiš v postelji s še dvema dekletoma," je Anjo napadel Gregor, ki pa je zelo dobro reagirala. "Bi pa še ti prišel tja, pa ne bi bilo tako (smeh)," mu je odgovorila.

Za zurnal24.si pa je sedaj odkritio spregovorila tudi o značajskih pomankljivostih sanjskega Gregorja. "To se mi ni zdelo primerno, da je tovrstno debato začel med intervjujem. Naš Gregor se hitro vtakne v vsako stvar, to sem videla že v šovu. Preveč ima vse popredalčkano. Sploh pa smo tako ali tako spale po dve skupaj, saj smo imele skupne sobe," je odkrita Anja, ki ni prav nič razočarana, da zveze nista nadaljevala: "Če bi bilo to to, bi poskusila, pa očitno ni."

Da je Gregor pikolovski, pa je v šovu opazila tudi Tjaša, ko sta v eni izmed zadnjih oddaj skupaj kuhala. To je izpostavila tudi pred njegovo družino, ko je povedala, da zna biti Gregor "tečkica". Tako pa se zagovarja Gregor. "Sem perfekcionist. Če vem, da bo nekaj bolše izpadlo, bom to nardil. Ne bom pa umrl, če v danem trenutku nekaj ne bo popolno. Sem pozorn na detajle in poskrbim za njih, mogoče sem včasih pikolovski, a tak sem. Očitno mi je všeč, da neke stvari popravim. Se pa zavedam, da bi včasih lahko bil malo manj pikolovski. Meni je tudi jasno, da nisem sanjski in tudi ne iščem sanjske ženske. Ko bom našel pravo punco zase, ne bom pikolovski. Ko bo energija prava, mi bo verjetno vseeno za malenkosti," je prepričan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:44 14. Julij 2021.

    O je navaden NARCIS. tezko bo shajal s komerkoli na dolgi rok.. je pa lep in postaven to pa ni …

  • 23:55 13. Julij 2021.

    Jaz sem pri določenih stvareh tudi pikolovska, ker imam rada red. Moji so se morali pač navaditi, ker zadeva se …

  • 10:52 13. Julij 2021.

    Zeh, zeh ... Če bi bil tale ''sanjski'' Gregor res tako sanjski, bi najprej začel delati na sebi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.