Odločitev je padla! Saša Lendero ne bo vodila Kmetije!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po dveh sezonah resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek se od projekta poslavlja voditeljica Saša Lendero.
Oglej si celoten članek

"Odločitev ni bila enostavna. Kar nekaj časa smo se dogovarjali,“ je za Žurnal24 povedala Saša in dodala, da so bili razlogi, da se odreče šovu, predvsem poslovne narave.

Kot je znano, sta Saša in Miha Hercog uspešna tudi na nemško govorečem območju, kjer kot avtorja glasbe sodelujeta z zelo uspešnimi glasbeniki, med drugim sta delala tudi z Andyjem Borgom, Amigos, Kastelruther Spatzen … Jesen, tako pravi Saša, je v tujini najbolj ploden čas, zato bi delo na Planet TV res težko sprejela.

Nova piše, da naj bi vodenje prevzela Jasna Kuljaj, kar pa na Planet TV niso potrdili. Za naš portal so povedal, da še ni odločeno in da bo več znanega prihodnji teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:48 26. Julij 2016.

    Še kmetijo naj ukinejo.Škoda denarja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.